hits

Sunniva Karoline Hansen

www.skhansen.blogg.no

Verdens største healer

I går kveld var vi på foredrag i 2,5 timer, ikke et hvilket som helst foredrag heller, dette foredraget ble holdt av min kjære samboer Daniel. I går var det ordnet slik at han kunne komme til en liten gruppe mennesker og fortelle om hans historie og hvordan han fant "John of God"

For dere som ikke har hørt om John of God allerede så er John en av verdens mest kjente healere, jeg skal ikke gå så veldig langt inn på detalier her på bloggen fordi dette er et tema jeg er ekstremt dårlig å forklare. Derfor skal jeg sitere dette påmeldingsarket fra Ann Kristin på noen punkter. 

Kort fortalt så har Daniel vært syk for noen år tilbake startet formen hans å gå ned, han hadde fått borrelia. (Du kan klikke deg inn HER for å lese hva borrelia er) Han søkte på nettet og fant denne norske guiden som tok det norske folk med til Brasil til en av verdens største healere og mange ble kurert for alle sykdommer fra A - Å. Men prosessen er ikke alltid enkel, mange ganger kan det gå en stund før mann får den effekten man ønsker, fordi hos John of God er det meningen at alle skal ha fred med seg selv. Bare godta at det som skjer det skjer, og ting skjer for en mening. Vi mennesker må lære oss å gi slipp på følelsen av å MÅTTE ha kontroll hele tiden. 

Mange sier også det at grunnen til at du først og fremst blir syk, er for at du skal lære deg at den retningen du er på tur å gå i livet, er ikke den rette for deg. Når du blir syk er dette på en måte livet som gir deg beskjed om at; her må du forandre på noe for å være ditt optimale jeg. Man må som sagt gå inn i seg selv og akseptere at ting skjer for en grunn og at man ikke kan endre på det som skjer, alt som skjer rundt oss er som en slags advarsel eller opplysning til oss om at, vi er på feil vei i livet vår, og vi må finne den rette veien. 

Min samboer i dag, sitter ikke i rullestolen, han kan gå, han sover om natten, og han kan gå tur ute i det fri, når han var syk hadde han ikke mulighet til dette som vi andre tar forgitt. Vi skal være glade for at vi KAN gå ut av huset. For tenk deg dette, på grunn av en sykdom, så kan du ikke lenger gå ut, du kan ikke lenger ha besøk fordi du blir sliten av det, du kan ikke engang hente posten din selv. Min samboer er mye bedre, men han er ikke helt i mål, enda, han får ennå beskjed fra John of God om at han må komme tilbake for å fortsette prosessen sin med å bli helt frisk. Det er småting som er igjen på den listen, men alt i alt, er allmenntilstand forbedret dramatisk. 

Det er dette Daniel snakket om i går på foredraget og fortalte om hans møte med John of God, Daniel har lyst til å hjelpe mennesker til å bli sitt optimale selv. Slik han hjalp meg. 

Signatur
    . . .

liseiselin

13.10.2017 kl. 01:32
Utrolig bra skrevet! Jeg fikk frysninger!! Så fantastisk.

Sunniva Karoline Hansen

13.10.2017 kl. 10:39
liseiselin: tusen takk for fin tilbakemelding! Utrolig hyggelig og høre! <3

13.10.2017 kl. 09:39

Sunniva Karoline Hansen

13.10.2017 kl. 10:39
Anonym: ??

Runar

13.10.2017 kl. 11:36
Så din samboer ble frisk etter et healing besøk? Han fikk altså ingen medisiner, ingen behandling av leger osv?

Sunniva Karoline Hansen

13.10.2017 kl. 12:28
Runar: Ja, før han reiste til Brasil for å treffe John of God hadde han brukt rundt 100. 000 av egne innsparte penger til å prøve ut forskjellige ting i skolemedisinen som han trodde kunne hjelpe. Reultatet ble at noe av de behandlingene han søkte holdt i 14 dager, 90% av det han prøvde innenfor skolemedisin hjalp ikke. Han får tilsendt urter som han tar hver dag, disse i form av kapsler, men det er naturmedisin. Ingen skolemedisin er med i bildet her, fordi det ikke har gitt en langvarig effekt. Og en ting til. Jeg anbefaler og søke på Youtube etter Ann Kristin sin dokumentar fra Brasil, der får du masse nyttig informasjon og du får se andre som har vært igjennom det samme og kom ut på andre siden av tunnelen som frisk. Tusen takk for en slik kommentar, morsomt at folk vil vite mer om dette temaet. :)

OpenSceptic

13.10.2017 kl. 11:41
Veldig interessant lesning.. Takk for at du deler! Healing er noe alle kan lære.. lær mer her: http://abundance7.com/hands-on-healing/
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no